PROSINEC 2017

3. 12. 2017 ADVENTNÍ NEDĚLE

 

         Jako každoročně i letos si naši předškoláčci připravili vánoční tanečky, se kterými se pochlubili na veřejnosti dne 3. 12. 2017 na již známé ašské slavnosti na Poštovním náměstí a to: „Slavnostní rozsvícení vánočního stromku“. Po pěkném vystoupení měly děti možnost zahřát se teplým čajem a oblíbeným párkem v rohlíku. Všem dětem a rodičům děkujeme za účast a věříme, že toto vystoupení zpříjemnilo předvánoční čas.

 

5. 12. 2017 MIKULÁŠ V MŠ

            Dne 5. 12. 2017 jsme se všichni již od rána těšili na vzácnou návštěvu. Po svačince bylo najednou slyšet zvoneček a ve školce se objevil Mikuláš. Přišel sám, protože čert byl nastydlý a anděl musel hlídat nebeskou bránu. Popovídal si s dětmi a zkontroloval, jestli je všechno, jak má být. Děti z každé třídy mu společně zazpívaly písničku, zarecitovaly básničku a Mikuláš každého obdaroval. Nakonec se ještě s dětmi vyfotografoval, rozloučil se a odešel za dětmi do jiné školky. A díky nemocnému čertovi se letošní nadílka obešla bez dětského pláče…

 

18. 12. 2017 VÁNOČNÍ DEN

už i k nám do MŠ zavítal Ježíšek. Zacinkal na kouzelný zvoneček a letěl dál a dětem donesl mnoho veselých dárečků, ze kterých měly všechny děti obrovskou radost. A již se začínáme těšit na Ježíška, který přiletí i do našich domovů a na další rok.

Součástí našeho vánočního dne bylo i divadelní představení. Zavítali k nám herci z chebského divadla, aby nám zahráli pohádku "O volkovi". Do svého výstupu zapojili i děti, které to celé očividně velice bavilo. Celé představení bylo provázáno veselými písničkami a všichni se už těšíme na další shledání.