ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2020-2021

 

ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2020-2021

 

Vážení rodiče,


         chtěli bychom Vás seznámit s organizací 1. 9. 2020 na naší škole. Vstup do školy bude pro všechny žáky hlavním vchodem. Děti/žáci budou vstupovat podle současné situace - bez roušek. Vstup do budovy školy bude povolen zákonným zástupcům pouze žáků 1. ročníku a přípravné třídy. V této souvislosti, prosíme, o omezení počtu 2 osob k jednomu žákovi.

A dalším rodičům, kteří jsou předem objednaní a nebo přivádějí své dítě do školy poprvé. Všichni zákonní zástupci, kteří vstoupí do budovy školy, si vydezinfikují ruce u hlavního vchodu a budou mít roušky.

 

Ke všem těmto opatřením přistupujeme z důvodu zajištění bezpečnosti zdraví Vašich dětí.

 

           Třídní schůzky se budou konat dne 10. 9. 2020, od 15,30 hod. Na těchto třídních schůzkách budete seznámeni s distanční výukou, která je od 1. 9. 2020 pro všechny žáky povinná a dalšími předpisy ovlivňujícími provoz školy. Třídní schůzky budou probíhat také v rouškách. Vaše účast je nutná!

 

 

 

         Škola upozorňuje, že osoby s příznaky infekčního onemocnění nemohou do školy vstoupit. Pokud u dítěte/žáka přetrvávají příznaky jako rýma a kašel, které jsou projevem alergického nebo chronického onemocnění, potvrzuje tuto skutečnost praktický lékař pro děti a dorost.

 

        Další informace k provozu školy najdete v přílohách na stránkách školy, budete s nimi seznámeni na třídních schůzkách.

Odkaz na stránka MŠMT: https://www.msmt.cz/manual-k-provozu-skol-od-zari

 

V Kostelci n.Č.lesy 31.8.2020 Mgr. Pavla Rývová řed. školy